"Холодне серце": Львів, 9 січня

14 Грудня 2017, 21:03

9 січня о 13.00 та 18.00 у Львівській обласній філармонії відбудеться  новорічне шоу для всієї родини «Холодне серце».

"Холодне серце" - масштабна постановка від одеського продюсерського центру "Made in odessa" - вистава, створена за мотивами улюбленого мультфільму дітей всього світу, і найкасовішого за всю історію компанії "Walt Disney". 

Команда продюсерского центру«MadeinOdessa» працювала над постановкою протягом цілого року. Режисери Тетяна Гребенюк і Сергій Сакара зізнаються: найбільше часу витратили на втілення усіх надсучасних ідей та спецефектів. Настільки ретельно продумували кожну сцену, щоб ні на секунду не втратити уваги маленьких глядачів. 

– Ми ретельно вивчали процес створення мультфільму «Холодне серце», щоб максимально реалізувати той дух казки у театрі, - розповідає режисер і виконавець ролі Короля Сергій Сакара. – Виявляється, для студії Disney це був надзвичайно тривалий процес: тільки над сценарієм робота тривала більше трьох років!

Загалом у виставі «Холодне серце» задіяно більше 30 акторів, які грають понад 40 персонажів і крім безпосередньо акторської гри, виконують ще й різноманітні трюки. Неповторних оригінальних костюмів для вистави створено взагалі більше 50, 16 з яких – ростові.

Чималі труднощі лягли й на плечі костюмерів та бутафорів, перед якими стояла задача – створити не лише красиві й ефектні, а й комфортні костюми, у яких актори можуть стрибати й танцювати. Адже пісень і танців у виставі  – не менше, ніж у мегапопулярних нині мюзиклах.

Квитки на виставу коштують від 80 до 300 гривень.

На Різдвяні канікули вперше у Львові відбудеться новорічне шоу для всієї родини "Холодне серце"
12.12.2017. м. Львів. Через місяць, 9 січня о 13.00 та 18.00 у Львівській обласній філармонії відбудеться  новорічне шоу для всієї родини «Холодне серце».
Сьогодні актори "Холодного серця" перебувають на гастролях в Німеччині. Протягом року вони збирали аншлаги у різних країнах світу, а невдовзі знову повернуться на Батьківщину і вирушать у тур містами Західної України.
На противагу академічним театрам ця трупа акторів йде в ногу з часом, тому свої вистави робить сучасними, повними вражаючих трюків та перетворень, які цікаві сучасним діткам. І, як скоро переконається Вінниця – не тільки діткам! А й дорослим, які на виставі отримують не менше задоволення, ніж малюки! Посмішками сяють всі-всі у залі, разом підспівуючи пісні з легендарного мультфільму «Холодне серце», що є найкасовішим за всю історію кінематографу.
Цю постановку, повну чарівництва і спецефектів, пісень, танців та неочікуваних поворотів сюжету, у Хмельницький привезе команда продюсерського центру «MadeinOdessa».
Над постановкою «Холодного серця» команда продюсерского центру«MadeinOdessa» працювала протягом року. Режисери Тетяна Гребенюк і Сергій Сакара зізнаються: найбільше часу витратили на втілення усіх надсучасних ідей та спецефектів. Настільки ретельно продумували кожну сцену, щоб ні на секунду не втрачалась увага маленьких глядачів та головна інтрига: хто ж стане королевою.
– Ми ретельно вивчали процес створення мультфільму «Холодне серце», щоб максимально реалізувати той дух казки у театрі, - розповідає режисер і виконавець ролі Короля Сергій Сакара. – Виявляється, для студії Disney це був надзвичайно тривалий процес: тільки над сценарієм робота тривала більше трьох років!
Загалом у виставі «Холодне серце» задіяно більше 30 акторів, які грають понад 40 персонажів і крім безпосередньо акторської гри, виконують ще й різноманітні трюки.
Неповторних оригінальних костюмів для вистави створено взагалі більше 50, 16 з яких – ростові.
Відтак, чималі труднощі лягли й на плечі костюмерів та бутафорів, перед якими стояла задача – створити не лише красиві й ефектні, а й комфортні костюми, у яких актори можуть стрибати й танцювати. Адже пісень і танців у виставі  – максимально багато, як у мегапопулярних нині мюзиклах.
Не пропустіть унікальну нагоду поринути у казковий світ і незабутньо провести час всією родиною!
9 січня о 18.00 у обласній філармонії під час вистави «Холодне серце» задоволення і маса вражень гарантовані всім! А на завершення всіх чекає можливість обійнятися і сфотографуватися з улюбленими героями!
Квитки на виставу коштують від 80 до 300 гривень.
"Холодне серце" - масштабна постановка від одеського продюсерського центру "Made in odessa" - неймовірна вистава, створена за мотивами улюбленого мультфільму дітей всього світу, і самого касового за всю історію компанії "Walt Disney". 

maketxs.jpg

 

 

Коментарі (0)

    Коментувати

    Ім'я*
    Коментар*
    Код*
      

    Думки експертів

    Особистості

    Любов Федоренко

    Проекти: "Цукерня"

    Анонси

    Новини партнерів

    МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов