Wedding festival 2015: Львів, 14-15 березня

5 Грудня 2014, 17:51

Презентації, виступи артистів, шоу-руми, майстер-класи в режимі нон-стоп. Це – тільки маленька частинка свята, в яке ти поринеш, відвідавши виставку Wedding Festival 2015.

Весілля. Ідеальні картинки, як в красивому кіно… Багато квітів, гарна музика, щасливі посмішки друзів та сльози батьків… Емоції, пов’язані з весіллям та його підготовкою – безцінні. Час, події, зустрічі які тебе очікують найближчими місяцями – такі особливі. Люди, речі, квіти які ти обереш для свого свята ти згадуватимеш довгі роки. Створюється ТВОЯ Сім’я.

14-15  березня 2015р. в новому виставковому залу в ТЦ «Південний» відбудеться Wedding Festival 2015!

Тут можна познайомитися з найкращими фотографами, відео операторами, агентствами, декораторами та рештою представників весільної сфери. Можна наживо подивитися на запрошення, декор та флористику, фотокниги і весільні аксесуари. Побачити,  як працюють ведучі та скуштувати казкові кенді-бари.  

Тут можна знайти все, що потрібно для ідеального весілля та дізнатися, скільки це коштує!

Дещо справді особливе готуватимуть  Дмитро Корнелюк, Макс Романюк та Максим Діденко! На Wedding Festival  можна буде подивитися, як виглядає розважальна програма,  яку пропонують на весілля, порівняти та обрати для себе  артистів, шоу-балет, фаєрів, фокусників, пісочне шоу та багато іншого. Сфотографуватися з ростовими фігурами та живими статуями! Отримати портрет від художника!  В зоні майстер-класів  зробити своїми руками аксесуари для фотосесії, паперові помпони та хенд-мейд цікавинки! 

Нон-стоп працюватиме дві сцени ! На одній будуть розваги, конкурси та призи ! А на іншій можна буде потрапити у справжню школу для нареченої ! 

Ти дізнаєшся:

- як правильно планувати весільний день

- на що звертати увагу при складанні банкетного меню

- як розподіляти весільний бюджет: на чому можна зекономити, а на чому не варто

- як правильно підібрати ідеальний весільний образ

- проконсультуватись яка саме тобі пасуватиме зачіска та макіяж

- про всі нюанси при плануванні та проведенні виїзних церемоній

- та ще багато важливих речей, які допоможуть зробити весілля ідеальним !

Майстер-класи готують найкращі фотографи, ведучі, організатори, стилісти, декоратори та інші професіонали весільної індустрії. Родзинкою Wedding Festival буде унікальний майстер-клас Міли Ярошевич з весільної флористики.

Зі всіма запитаннями телефонуй : 0974300532, 0937289603 Оксана  та долучайся до зустрічі Wedding Festival 2015 : http://vk.com/event63021918.

 

Коментарі (0)

    Коментувати

    Ім'я*
    Коментар*
    Код*
      

    Думки експертів

    Особистості

    Василь Савчишкін

    Офіціант у "Шампанерії Х&Х"

    Анонси

    Новини партнерів

    МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов